19 Şubat 2013

Adobe'den Modern ve Çağdaş Ofis Binası


Teknoloji ve dijital ortam çözümleri sektörünün önde gelen isimlerinden Adobe modern ve çağdaş ofis binası ile yenilikçiliğe ve tasarıma verdiği önemi kanıtladı !














Google çeviri :

Lehi kendi kampüsünde yayılan yeni Adobe modern ve çağdaş ofis binasında, herhangi bir çalışanın sadece Brad Rencher, Utah şirketin üst yürütme ofisi aracılığıyla doğru yürüyebilirsiniz.


Ziyaretçiler sadece raslantı Kaliforniya merkezli yüksek teknoloji devi için yıllık geliri milyar dolar üretiyor işleyişini denetler adam büro kadar doğru eşkin olabilir.

Olsa da, kafede sağlıklı bir atıştırma veya yemek için durdu ve sonra çalışan eğlence için bilardo masaları ile büyük açık atrium lunchroom geçti, fitness merkezi olabilir, orada almak için, bir sanat sürükleyici parça yürüdü Başarılı yenilikçiler isimleri ile temalı ve binanın dış duvar boyunca bir koridor aşağı şekilde çalıştı konferans odaları tarafından bakındım birkaç uçuşlar merdiven, yukarı kamyonla.

Adobe için, çalışanların işbirliği ve sürekli karlılık doğurur şekilde yenilik yardımcı çalışma alanları oluşturmak için planın bir parçası.

Interstate 15 boyunca sokuldu Onun yeni 107.000.000 $ modern ve çağdaş ofis binası erişim, işbirliği ve işgücü istihdamı, sağlık ve mutluluk artırır şekilde tasarlanmıştır - sürdürülebilir bir yüksek teknoloji şirketi damgasını bulunuyor yeniliklere teşvik için tüm iyi.

"Bu tüm bina Ben plansız işbirliği, plansız topluluk iletişimi dediğimiz o anları oluşturmak için tasarlanmıştır," Rencher binanın son bir tur sırasında söyledi.

28.000 metrekarelik modern ve çağdaş ofis binası tasarımı, içte ve dışta, planlı ve plansız işbirliği ve yenilik bir ekoloji yaratmak hedefleniyor. Ve üst yetenek işe kendi lehine bir faktör olarak - Adobe ayrıca yeni tesisler çalışanları mutlu ve sağlıklı tutmak yardımcı olmak istiyor.

Kısacası, şirket ve onun yönetim ekibi ofis alanı tasarım iş başarısında önemli bir madde olabilir inanıyoruz.

Bir yol açıklıklı olarak bina, Şükran Noktası karayolu üzerinde, çarpıcı ve cesur olduğunu. Onun fitness merkezi kısmen Şirket Utah kullanımda büyük çelik kirişler diyor ne yerden askıya alınır.

Adobe'nin modern ve çağdaş ofis binası hakkında Türkçe içerikli detaylı bilgiye www.proje-yardim.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder