19 Şubat 2013

Desenli Boya Rulosu


Desenli Boya Rulosu ile mekanlarınızda fark yaratın !











Google Çeviri :

Iyi DIY projeler bulmak için benim hiç bitmeyen bir yolculuk, ben Painted House geldi! Desenli boya rulosu kullanmak için bir çok akıllı yollar ile gelmiş kendi desenli boya merdaneleri, aşık kesinlikle değilim.

"Şimdiye kadar duvarlarda baskılı kumaş metre, sabit perde, kiraz kuşu, minderler, abajurlar ve ambalaj kağıdı, kaplı kitap ve mobilya, yaptık, ve birisi onların çan çadırın içindeki rollering sürecinde olduğunu!"

Size en DIY meraklıları muhtemelen keyfine varacaksınız hangi Painted House ilginç bir fikir karşılaştım. 
Desenli boya rulosu FloDeau yoluyla Bulundu, desenli boya silindirleri kolayca klasik bir duvar görünümünü yeniden olabilir; size daha fazla şeyler almak için istekli iseniz, hatta çeşitli kumaş üzerine desen yazdırmak için kullanılabilir. Kurucu Clare Bosanquet birçok yaratıcı millet duvar kağıdı alternatif olarak kullanabilirsiniz Romanya-nerede alışılmadık araçlar keşfetti. Sonra iki aplikatörler, kumaş kullanım için diğeri için diğer bir seçenek var birincisi, 9 farklı tasarımlar 6 inç genişliğinde, kabartma desenli silindirler vardır: o daha fazla silindir sistemi iki parça vardır " açıkladığı gibi kağıt ve duvarlar ".

Desenli boya rulosu "Silindirler yeniden kullanılabilir ve değiştirilebilir.Kumaşlar, geleneksel el yapımı blok baskılı kumaş göz, ve ağır kullanım için değildir. Diğer yandan baskılı kumaş gibi, onlar hafif bir deterjan ile çok hassas el yıkama gerekir.Kağıt ve duvarlar rulo eski, unutulmuş, güneşten ağarmış duvar kağıdı gibi bir süngerli, hafifçe el yapımı bir görünüm verir. Özellikle "eski duvarların uygun.Fikri ilginç bulabilirsiniz.

Desenli Boya Rulosu hakkında detaylı bilgi ve Türkçe içerik için www.designcoholic.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder