22 Şubat 2013

Yerden Yüksek Çadır Cocoon Tree Tent


Koza şeklinde yerden yüksek ağaç çadır Cocoon Tree Tent ile kampın tadını çıkartacaksınız !














Google Çeviri :

Biz ağaç evler hakkında zaman düşünme çok geçirdim, ve biz bulduk sadece negatif tatil bittiğinde sizinle bunu alamaz olmasıdır. Koza şeklinde ağaç çadırı türlü bir cep ağaç ev, sizinle birlikte seyahat ve bir sonraki kamp gezisi için barınak tuhaf bir formu sağlayabilir küresel bir çadır. Kendinizi ağaçlarda su veya yukarı bir rüya biraz arsa bulun, ve kablolar ile bir çadır sizin küre bağlayın. Hafifçe esinti ve kayalar sakinleri uyumak için sıçrar gibi Cocoon Ağacı Çadır, bir kısmı çadırda, bir kısmı hamak olduğunu.

İç konforlu yedek oda ile iki kişi sığabilir özel bir levha ile bir 2.4 metrelik yuvarlak yatak bulunmaktadır. Çerçeve Koza kürenin şekil oluşturmak ve yerine yatakta tutun kaburga bir dizi ile inşa edilmiştir. Her kaburga sadece tipik bir hamak gibi ama daha fazla destek ile yakındaki ağaçlar bağlayabilirsiniz bir ip veya kablo için bir kancaya sahiptir. Fiyatlandırma veya uygunluk Koza Ağacı için henüz mevcut değildir, ancak otel ve diğer rahatlama sağlayıcılara doğrudan satış eser bulunmaktadır. Eğer kendinize ait bir Cocoon Ağacı çadır isterseniz bizden ayrılmayın .

Bize çocuk kurtulmak değil yetişkinler için bir lüks ağaç ev, Koza Çadır Bir sonraki açık macera sırasında uyku için en iyi yoldur.
Koza Ağacı siz de her yerde ağaçlar var ki, her yerde tam anlamıyla gönlünüzce uyumaya izin verebilirsiniz küresel bir çadır. Alüminyum yapı da üst yarısında 12 çubuklar ve alt yarısında 12 kısa çubuklar yapılmış ve zemin üzerinde asılı uyumaya izin çevredeki ağaçlara bağlanır. Büyük yararı dramatik böcekler ve vahşi öğrendim zararlıların miktarını azaltacaktır ve ayrıca hiç çadır olmadan hayal olamazdı yerlerde düzensiz gerekçesiyle kamp kurmak mümkün olacak olmasıdır. Iyi parçası iki için yapılmış bir 2.4 metrelik dairesel yatağın olmasıdır. Koza Çadır henüz mevcut değildir.

Çağdaş geleneksel ağaç ev almak, 'koza ağacı', bir geri çekilme olarak tasarlanmış bir 120kg küresel yapıdır
zemin üzerinde asılı. onun T6 alüminyum yapı - üst için 12 uzun çubuklar oluşan,
ve alt kısmı için 12 kısa çubuklar - korea tarpualin (temel sürüm) veya ferrari yüksek kaliteli branda (delüks versiyonu) ya kaplıdır.
Bir yüksek yoğunluklu köpük yatak yapılmış, 2.4 metre genişliğinde dairesel yatağın özellikle hazırlanmış çarşafları ile donatılmış, inset olduğunu.
Tasarım montajı kolay güvenlik ağları üzerinden erişilebilir.
Detaylı Türkçe içerikli bilgiye buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder