22 Şubat 2013

Mantar Led Lamba


Harika tasarımları ile dikkat çeken bu şirin mantar led lambalar Japon tasarımcı Yukio Takano tarafından tasarlanmıştır









Google Çevirisi :

Mantar lezzetli ama sıra şık değil sadece olabilir. Japon tasarımcı Yukio Takano Bu dünya "Büyük Mantar" adlı Mantar LED Işıklar sundu.Renkli ve küçük mantar ahşap taban gömülür. Lambalar, çeşitli doğal renklerde geliyor.

Bu lambalar oldukça iyi aydınlatma sağlamak ve ne derece gerçekçi ve hatta gerçek olanlarına iletebilirsiniz fazla. Bu LED ışıklı mantar lambalar kiti komple aksesuarları ile birlikte gelir.

O hızlı bir bakışta gerçek bir şey için yeterli olduğunu sentetik mantar LED'ler yerleştirilir. Bu LED mantar lamba kiti Her ahşap tabanı gömülü / kapama düğmesi klasik güzel ambalaj ve pil paketleri gibi komple aksesuarları ile birlikte gelir.

Herhangi bir doğa tutkunu sadece Mantar Led Lamba Japon tasarımcı Yukio Takano bu LED Mantar Işıklar seveceksiniz.Sentetik funghi onlar günlükleri ve ağaç kütükleri bulunan ahşap dışında büyüyor sanki bakmak için camdan imal edilmiştir. Gerçekte, olsa da, özel yapılmış lambaları her ev için yaratıcı aydınlatma olarak hizmet etmek içindir. Tasarım varyasyonları türlerin çeşitli taklit ve sadece mantar birçok türleri gibi, bu kesinlikle yemiş olması demek değildir!

Küçük ışıklar sarı ısıtmak için yumuşak kırmızı soluk maviden şey yumuşak bir ışıma oluşturmak için renkli, dalgalı filizi içinde gömülüdür LED'den oluşur.Oynak kreasyonlar ahşap tabanı bulunan pil ile çalışıyor ve yapının önünde oturur göze çarpan, retro anahtarı açılıp saygısız olabilir. Her parça yaşlı ve rengarenk kapalı ürünün tamamlamak için boyanacak görünen uzun, ahşap kutu içinde paketlenmiştir. Bu kesinlikle herhangi bir iç mekan neşelenmek için eğlenceli ve benzersiz bir yol vardır!

Mantar Led Lamba hakkında Türkçe içerikli bilgi için www.designcoholic.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder